spike decoration
spike decoration
spike decoration
spike decoration
spike decoration

Help

Βαθμολογίες

Κάνοντας κλικ στα Αποτελέσματα θα ανοίξει μια σελίδα που θα σας δείξει τα αποτελέσματά σας από το Παιχνίδι Belote-4. Δείχνουν με ποιους έπαιξες στο τραπέζι, αν κέρδισες ή έπεσες, με ποιο αποτέλεσμα, πόντους κέρδισες και την ώρα του παιχνιδιού. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα άλλων παιχνιδιών του παιχνιδιού με τον ίδιο τρόπο επιλέγοντας το όνομα του παιχνιδιού από το αναπτυσσόμενο μενού.

Πληρωμές

Από τις Πληρωμές μπορείτε να δείτε το Ιστορικό των επαναφορτώσεων σας με το χρόνο, καθώς στον πίνακα εμφανίζεται ο Τύπος πληρωμής (SMS, PayPal, Τραπεζική διαδρομή κ.λπ.), η Περιγραφή (ημέρες, περίοδος, χρεώσεις μάρκες) και η ημερομηνία επαναφόρτισης.

Αναφορά ώρας

Στην αναφορά Χρόνος μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητά σας στο Παιχνίδι δείχνοντας το Παιχνίδι στο οποίο παίξατε, Πόσο καιρό ήσασταν στο Παιχνίδι και την Ημερομηνία που παίξατε.

Προφίλ

Το προφίλ περιέχει πληροφορίες σχετικά με το όνομα χρήστη σας. Από εδώ μπορείτε να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε Όνομα/Επώνυμο, Χώρα, από όπου βρίσκεστε, την τοποθεσία σας, καθώς και πρόσθετες πληροφορίες στο Προφίλ σας. Μπορείτε να προσθέσετε, να διαγράψετε, να αλλάξετε και να προσαρμόσετε τη φωτογραφία σας κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Επιλογή φωτογραφίας και στη σελίδα που ανοίγει, επιλέξτε από τον υπολογιστή σας τη φωτογραφία που θέλετε να ανεβάσετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εάν θέλετε να λαμβάνετε email από την ομάδα μας. Εμφανίζεται επίσης εδώ, Ημερομηνία εγγραφής, Ισχύς εγγραφής (μέχρι ποια ημερομηνία έχετε χρόνο για να παίξετε στο διαδίκτυο), χρόνος που απομένει (αν έχετε φορτώσει για ώρες, όχι ημέρες, εμφανίζεται εδώ), Τελευταία σύνδεση, η γλώσσα σας και η ημερομηνία γέννησής σας. . Αφού κάνετε αλλαγές, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών για να τις αποθηκεύσετε.

Μεταφορά χρόνου

Από τους συνδέσμους μεταφοράς στη σελίδα Προφίλ, που βρίσκεται δίπλα στην κατάσταση VIP που απομένει σε Ώρες ή περιόδους και μάρκες, μπορείτε να μεταφερθείτε σε άλλο χρήστη στο Παιχνίδι. στο Transfer Link, το παράθυρο που ανοίγει δείχνει τον χρόνο VIP που έχετε στο λογαριασμό σας (όπως ημερομηνία και ημέρες), ώρες και μάρκες. Για μεταφορά, εισάγετε την επιθυμητή ποσότητα (ακέραιος, θετικός αριθμός) στο πεδίο, από το αναπτυσσόμενο μενού επιλέξτε Χρόνος σε ημέρες, ώρες ή μάρκες, στο επόμενο πεδίο πληκτρολογήστε το όνομα του χρήστη στον οποίο θέλετε να μεταφέρετε και πατήστε το κουμπί Μεταφορά. Μπορείτε να μεταφέρετε το πολύ το μισό του χρόνου σας μείον 30 ή τις μισές μάρκες εκτός από τις 10.000 μάρκες που λάβατε αρχικά κατά την εγγραφή σας. Δικαιούστε μία μεταφορά εντός 30 ημερών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή μόνο εάν έχετε τουλάχιστον μία πληρωμή πρόσβασης VIP τα τελευταία 2 χρόνια.

Προσκάλεσε έναν φίλο

Από εδώ μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Παιχνίδι και έτσι να παίξετε μαζί. Μετά την επιτυχή εγγραφή, τόσο εσείς όσο και ο φίλος σας θα λάβετε ελεύθερο χρόνο για να παίξετε online. Για να προσκαλέσετε τον φίλο σας, απλά εισάγετε το email του στο κατάλληλο πεδίο, επιλέξτε τη γλώσσα του γράμματος που θα λάβει και κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή. Οι προσκλήσεις πρέπει να γίνονται σύμφωνα με τις καθορισμένες προϋποθέσεις. Η επεξεργασία του Invite a Friend είναι Αυτόματη και η προσθήκη ή μη του χρόνου γίνεται αυτόματα, σύμφωνα με τους παραπάνω κανόνες. Ο παρακάτω πίνακας δείχνει την κατάσταση των προσκλήσεων που στείλατε.

Βρείτε έναν χρήστη

Εύρεση χρήστη ανοίγει η σελίδα όπου μπορείτε να αναζητήσετε έναν χρήστη με το όνομα χρήστη του. Απλώς πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και πατήστε το κουμπί Αναζήτηση. Εάν ο χρήστης υπάρχει, θα εμφανιστούν οι σχετικές πληροφορίες για αυτόν (με Γενικές Πληροφορίες Λογαριασμού) και στο κάτω μέρος βρίσκεται το κουμπί Αναφορά, από το οποίο θα μπορείτε να αναφέρετε μια παρατυπία στο προφίλ κάποιου. Εάν ο χρήστης δεν υπάρχει, θα εμφανίσει Δεν βρέθηκε τέτοιο όνομα χρήστη.

Ξεχασμένος κωδικός

Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας για το Παιχνίδι ή/και δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Παιχνίδι, από Εδω, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στο παιχνίδι. Για να το κάνετε αυτό, στη σχετική σελίδα, εισάγετε το Όνομα Χρήστη σας στο Παιχνίδι και το email με το οποίο έχετε εγγραφεί (το email πρέπει να είναι έγκυρο και να έχετε πρόσβαση σε αυτό) και κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης. Θα λάβετε επίσης έναν νέο κωδικό πρόσβασης και οδηγίες για την ενεργοποίησή του στο email σας. Πρέπει να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο στην αρχή του email για να τον ενεργοποιήσετε και να τον χρησιμοποιήσετε. (Αυτό γίνεται για να μην μπορεί κάποιος άλλος να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασής σας). Φυσικά, μόλις συνδεθείτε στο Παιχνίδι, μπορείτε πάντα να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας από το Λόμπι του παιχνιδιού, από το κάτω δεξιά πλαίσιο, Αλλαγή κωδικού πρόσβασης. (πληκτρολογήστε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας μία φορά, τον νέο κωδικό πρόσβασης που θέλετε δύο φορές και κάντε κλικ στο OK).

Τουρνουά

Από αυτό το μενού μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα για τα τρέχοντα τουρνουά που διοργανώνονται στο Παιχνίδι. Αρχικά, εμφανίζεται η κατάταξη για το παιχνίδι Belot-4. Εάν θέλετε να δείτε τις βαθμολογίες για άλλα παιχνίδια, απλώς επιλέξτε το όνομα του παιχνιδιού από το αναπτυσσόμενο μενού. Το "Τουρνουά" εμφανίζεται στο μενού μόνο εάν υπάρχει τουρνουά αυτήν τη στιγμή. Σε περίπτωση που λείπει από το μενού, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τουρνουά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα επερχόμενα τουρνουά από την ενότητα "Τουρνουά" του ιστότοπου.

Πώς μπορώ να γίνω VIP χρήστης;

Για να μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε VIP χρήστης, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο: Γίνε VIP

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα αν είμαι VIP χρήστης;

Για να μάθετε ποια πλεονεκτήματα έχετε εάν είστε VIP χρήστης, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο: Πλεονεκτήματα για VIP χρήστες