Омилените игри во една програма!
 
  Игра
(Вклучени се игрите: Спортски Бриџ, Бриџ Робер, Бељот (2, 3 и 4 играчи), Сантасе (66), Блато (3-5-8), Покер Texas Hold'em, Табла, Табла - Тапа, Табла - Гилбара, Монопол, Не лути се човече, Домино и Океј)

Download Ver.  5.43.68   (42 mb) 


 

Get it on Google Play
 
 
Белот Сантасе Табла, Тапа и Гюлбара Покер Тексас Холдем Блато Домино Спортен Бридж, Бридж Робер Окей Не се сърди човече Монопол


Инструкции за игра на интернет


 
 

Favorite Games LTD Copyright © 2002 - 2023 General Terms