Jocurile preferate intr-un program!
 
 


 

ISTORIE

Jocul este originar din China inca din sec XIV. Acest joc este simplu, distractiv si poate fi jucat de oricine indiferent de varsta sau experienta.

DALELE(Bones)

Jocuri favorite sprijina un joc de Domino cu un dulbu sase; sunt 28 de dale in fiecare set. Toate piesele au doua capete, numerotate de la 0 la 6. Exista intotdeauna doar cate una din fiecare combinatie, precum si un joc de domino cu un dublu noua, exista 55 placi in fiecare set(0-9). Exista posibilitatea de a alege dintre un joc in doi sau un joc in patru.

JOCUL

Fiecare jucator incepe cu 6 piese. Restul, fara deal-uri sunt o Banca. Jucatorul poate trage de la Banca daca nu are piese cu care sa joace. La inceputul jocului Domino, jucatorul cu cea mai mare dubla este liderul. Fiecare jucator isi executa miscarea prin plasarea piesei pe tabla. Dalele pot fi puse doar pe placi corespunzatoare. De exemplu daca un jucator conduce cu 4:1, jucatorul urmator trebuie sa joace cu o piesa care are pe una din parti ori 1, ori 4. Daca jucatorul nu are piese cu care sa joace, trebuie sa ia una de la Banca, apoi este randul urmatorului jucator. Daca nu mai sunt piese ramase in Banca iar jucatorul nu poate juca, acesta trebuie sa isi reina randul.

SFARSITUL JOCULUI

Jocul se termina cand unul din jucatori aduna 7 scoruri(un scor este dat pentru fiecare deal castigat). Cand un jucator sau o echipa aduna 50,100,250 sau 500 de scoruri jocul se termina iar jucatorul sau echipa care a adunat aceste puncte castiga.


Favorite Games LTD Copyright © 2002 - 2024 General Terms