Jocurile preferate intr-un program!
 
 

Trei jucatori pot juca acest joc. Numarul de carti cu care se joaca este de 52 si fiecarui jucator fiindu--i impartite cate 16 carti, iar ultimele 4 carti se pastreaza. Jucatorii aleg care va juca pentru trei, cinci sau opt maini prin tragere la sorti.
- Anuntarea: Jucatorul care va trebui sa joace pentru opt maini (perechi) anunta jocul si exista urmatoarele optiuni: trefla, romb, inima rosie, inima neagra, atuul si "Pas", in urmatoarele jocuri jucatorul nu mai putand sa repete nimic din rundele anterioare. Daca el decide ca cartile sale nu sunt suficient de bune pentru un rezultat bun, el poate atriga "Pas" si o noua impartire a cartilor ii poate oferi o oportunitate de a anunta din nou. In cazul in care jucatorul nu stabileste un atu tragerea cartilor devine invalida.
- Cele 4 carti pastrate: Dupa anuntare, cel care joaca pentru opt maini are dreptul de a schimba cele patru carti pastrate la inceputul jocului cu cartile sale, indiferent de ce culoare sunt. (De obicei, cea mai buna optiune pentru jucator este de a lua toate atuurile si cele mai puternice carti de alte culori si pentru a scapa de cartile sale slabe ).


Jucatorul poate schimba cartile dupa cum urmeaza: utilizatorul marcheaza cartea pe care vrea sa o ia din cele 4 (sau pe toate) si face click pe cartea lui pe care vrea sa o schimbe si de care nu are nevoie.. Schimbarea de carti cu cele 4 carti pastrate se termina dupa apasarea butonului de Start.

- Luarea de carti de la adversari:"In cazul in care oricare dintre jucatori au mai multe maini luate din obligatia de a le face provenita din rundele anterioare, el are dreptul de a retrage acel numar de carti de la alti jucatori, depinde de cat de multe maini in minus au din runda precedenta:

Asa cum reiese din imagine jucatorul alege de la care adversar sa traga si care este culoarea cartilor pe care le trage. Tragerea se realizeaza in urmatoare ordine: jucatorul care poate retrage carti da adversarului de la care vrea unele carti de o anumita culoare, cele mai mici carti de aceeasi culoare si, respectiv, el primeste cea mai mare carte de aceasta culoare. In cazul in care jucatorul nu anunta atu retragerea cartilor devine invalida.

- Jocul: Jucatorul care joaca pentru opt maini, da o carte primul si se joaca in sensul invers acelor de ceasornic. Ceilalti jucatori sunt obligati sa dea o carte jos, dar nu sunt obligati sa dea atu. Puterea cartilor este dupa cum urmeaza(cea mai mica la cea mai mare): 2,3,4,5,6,7,8,9,10, J, D, K, AS. Mana poate fi castigata de jucatorul care are cea mai puternica carte daca acestea sunt de o anumita culoare, sau de cel care joaca un atu (cel mai mare atu daca acestea sunt mai multe).
- Rezultatul: Dupa terminarea tuturor cartilor se poate calcula scorul ca diferenta dintre numarul mainilor castigate si numarul mainilor care trebuie realizate stabilite la inceputul jocului. (3,58). De exemplu in cazul in care un jucator are de facut 8 maini si el a facut 6 maini, rezultatul lui este de -2 si daca ar avea de facut 3 maini si el a facut 7 rezultatul sau este de + 4.
- Sfarsit: Sfarsitul jocului este atunci cand fiecare jucator anunta toate optiunile de joc posibile (15 jocuri in total), iar castigatorul este cel cu cel mai mare rezultat.Favorite Games LTD Copyright © 2002 - 2024 General Terms