5.43.68 
Омилените игри во една програма!
Омилените игри во една програма!
Што претставува

 ------Приятели------

 -----------------------------------

Анкета
Покер -Omaha High
Покер - Draw Poker
Игра Шах
Рулетка
Свара
Вист
Hearts
Канаста
Скат
Free Cell
Pisti
BlackJack
Домино 3 играча
Дама
Друга игра, предложете:

   
   
1 програма - 16 игри! Вклучени се омилените игри со карти - Бриџ Робер, Спортски Бриџ, Бељот (2,3 и 4 играчи), Блато (3-5-8), Сантасе (66), Покер Texas Hold'em, Покер Omaha High, BlackJack, Свара, како и игрите Табла, Табла - Тапа, Табла - Гилбара, Не лути се човече, Океј, Монопол и Домино во една единствена програма.
Програмата ви дава можност за игра против компјутер како и за игра на интернет против реални противници.

Flash Version ( Flash Version )           Install Version ( Install Version )          Android Version ( Android version )Flash version Android version Installation version Бељот
Flash version Android version Installation version Бриџ
Flash version Android version Installation version Сантасе (66)
Flash version Android version Installation version Блато (3-5-8)
Flash version Android version Installation version Не лути се човече
Flash version Android version Installation version Табла
Flash version Android version Installation version Океј
    Installation version Монопол
    Installation version Покер
    Installation version Свара
    Installation version Black Jack
    Installation version Домино
  I N S T A L L
"F A V O R I T E    G A M E S"


Предностите на
Favorite Games
- Многу добра интелегенција на компјутерските противници
- Удобен интерфејс целосно на македонски, како и на уште над 20 јазици.
- Избор на различни видови лица и грбови на картите
- Избор на различни видови маси за играње
- Озвучавање на компјутерските противници, како и многу други звучни ефекти
- Можност за различни подесувања
- Можност за игра на интернет против реални противници
- Можност за набљудавање на масите за играње на други играчи
- Секој месец онлајн турнири

Партнерска програма
Реклама преку играта

Favorite Games LTD Copyright © 2002 - 2024 General Terms