Jocurile preferate intr-un program!
   
 
Parola uitata!

1) Pentru a putea juca online dupa prima pornire a jocului va trebui sa apasati pe butonul 'Joc online'.

2) Daca aveti deja inregistrare pentru jocurile online, atunci trebuie s aintroduceti numele de utilizator si parola in campurile respective si sa apasati apoi pe 'Conectare'.
- Daca nu aveti interistrare pentru jocurile online, atunci apasati pe butonul 'Inreistrare'. Va informam ca prima inregistrare este absolut gratuita.

3) In aceasta fereastra trebuie completate urmatoarele detalii: Prenume, Nume, Adresa de e-mail, Nume de utilizator, Parola, iar in campul Server va trebui sa fie afisat: Server1. Dupa ce ati completat aceste informatii, va rugam sa apasati pe butonul 'Inregistrare'. Va rugam sa aveti in vedere ca in campurile 'Nume de utilizator' si 'Parola' trebuie folosite doar litere latinice, cifre de la 0 la 9 si simbolurile '-' si '_' . Acestea trebuie sa contina minim 3 simboluri, iar inregistrarea poate fi considerata reusita doar daca ati primit urmatorul mesaj din sistem 'Inregistrare reusita!'.

4) Dupa ce reusiti sa va inregistrati pentru jocurile online se va deschide o noua pagine pe care trebuie sa introduceti numele de utilizator si parola pentru a va conecta la Server, care va fi mereu activ dupa ce apasati pe Conectare. Pe aceasta pagina aveti optiunea sa setati programul astfel incat sa afiseze numele dvs. de utilizator si si parola la fiecare deschidere - in acest scop va rugam sa selectati optiunea 'memoreaza'.

5) Dupa ce va conectati cu success la Server se deschide o fereastra in a carei unghi de sus sunt afisate toate camerele cu jucatorii prezenti in momentul respective, iar dupa ce selectati o camera in unghiul de mai jos se incarca intreaga lista de jocurile create de catre alti utilizatori, fiind afisat si rating-ul acestora. Din campul de sus 'Joc' puteti schimba jocul care doriti sa jucati online. In campul 'Utilizator' este afisat numele de utilizator al juatorului care a creat jocul respective. In campul 'Jucatori' este indicat numarul jucatorilor inscrisi la acest joc. Campul 'Status' arata daca jocul a inceput (se desfasoara), ori daca jucatorul care a creat acest joc mai asteapta inscrierea mai multor participanti (Joc creat). Pe acest ecran sunt 3 posibilitati: sa apasati butonul Infiintare, sa asteptati inscrierea altor jucatori, ori sa porniti jocul singur, pana ce alti jucatori se inscrie in timpul ce jocul se desfasoara, sa selectati din lista un joc in care mai sunt locuri neocupate la masa si sa apasati butonul 'Aderare' (dublu clic pe joc), sa selectati un joc sis a apasati butonul 'Observare' in cazul in care la masa selectata creatorul jocului permite observarea de catre alti utilizatori.Pe acest ecran puteti viziona timpul ramas pentru joc, precum si numarul Jucatorilor care sunt conectati la server, numarul jucatorilor care participa in fiecare joc si separat in fiecare camera, in acelasi timp dvs. avand posibilitatea de a schimba parola contului de pe butonul 'Modificare parola'. Atunci cand marcati unul din jocurile care se desfasoara pe acest ecran, mai jos se afiseaza toti jucatorii participanti si rezultatul current al jocului. Puteti viziona profilul tuturor jucatorilor in acest joc, folosind sagetile "<<" si ">>";

6) Daca doriti dvs. sa creati un joc aveti posilitatea sa introduceti parola pentru masa dvs. in campul de langa lacat. Daca este jucatori care doresc sa se inscrie la jocul dvs. este necesar ca acestia sa introduca parola in acelasi camp, dupa care sa apese pe 'Aderare' In caz ca jucatorul respective introduce parola in mod gresit, atunci acesta nu va fi admis la joc sau la observare la aceasta masa. Optiunile de mai jos (Ochi inchis si deschis) va ofera posibilitatea de a permite sau a interzice observarea la masa dvs, insa doar cu conditia ca dvs. ati creat jocul respective.

7) Dupa inceperea jocului prin optiunea 'lacat' dvs. puteti inchuia si descuia masa in timpul jocului, efectuand un clic cu mause-ul pe imaginea.De la imaginea invecinata (“ochi”) puteti in timpul jocului sa permiteti sau sa interziceti observarea jocului de catre alti jucatori.(Aceste optiuni sunt oferite numai jucatorilor care au creat jocul respectiv)

8) Dupa ce selectati optiunea de creare a jocul se va incarca ecranul de mai joc. Daca doriti puteti astepta pana ce alt/-i/ jucator/-i/ se va inscrie la jocul dvs, inlocuind textul 'Calculator' cu numele jucatorului, ori sa incepeti jocul singur. Pentru a porni jocul va trebui sa apasati pe butonul 'Start'. Inainte de aceasta dvs. aveti posibilitatea de a prestabili locul celolalti jucatori conform locatiei dvs (Pentru jocurile cu mai multi de 2 jucatori, de exemplu Belota 4 Jucatori si Bridge), precum si in cazul in care nu doriti ca altcineva sa participle la joc puteti inlocui numele jucatorului respective cu 'Computer', astfel acesta fiind inlocuit in continuare de calculator. Pe acest ecran prin butonul “Jucatori ignorati” puteti interzice la anumiti utilizatori sa se inscrie la jocul dvs.

9) De pe acest ecran puteti adauga si sterge utilizatori cu care nu mai doriti sa jucati. Dupa fiecare modificare va trebui sa apasati pe butonul 'Memoreaza' inainte sa inchideti ecranul. Atunci cand un jucatori care face parte din aceasta lista incearca sa se inscrie la joc veti primi un mesaj pe ecran ca acesta a fost adaugat la lista jucatorilor ignorati.

10) Pe acest ecran se afiseaza unde apare poza dvs. in timpul jocului atunci cand ceilalti jucatori trec pe deasupra pozei cu mouse-ul. Dupa afisarea pozei, dvs. puteti deschide profilul jucatorului respective printr-un clic pe aceasta. Dvs. puteti singuri sa adaugati sau sa modificati poza din profilul dvs., folosind urmatorul link: , intrand cu numele dvs. de utilizator si parola. Dupa aceea, puteti selecta din meniul “Profil”, accesand 'Selectare poza'.

11) In meniul 'joc online' dvs. dispuneti de optiunea de a selecta daca doriti sa fie afisate pozele celorlalti jucatori sau nu. Aveti aceasta optiune si pentru afisarea rating-ului jucatorilor. In acelasi timp, aveti acces si la lista jucatorilor cu care nu doriti sa jucati online.

12) Daca jucati online in aceasta fereastra veti putea viziona toti jucatorii care observa jocul in momentul respective.
- Prin primul buton aveti optiunea de a alungi cel care observa jocul dvs.
- Prin al 2-lea buton aveti optiunea de a invita un anumit jucator sa participle la jocul dvs. (bineinteles, atunci cand sunt locuri neocupate la masa).
- Prin al 3-lea buton puteti interzice sau permite unui jucator care observa jocul sa scrie in chat-ul de la masa.
- Prin al 4-lea buton dvs. puteti viziona profilul jucatorului selectat din lista care observa jocul de la masa dvs.13) Din momentul de fata puteti sa participate in Chat si sa folositi emoticoanele (utilizate dupa licenta acordata de Skype Limited), selectand din cele disponibile pentru imaginea de sus, ori sa introduceti codul pentru oricare emoticon in chat.
Toate emoticoanele si codurile pentru un emoticon specific poate fi vizionat daca apasati AICI!

14) Profil în Favorite-Games.com
Aici veți găsi explicațiile Cămpurilor din Meniul, după ce intrați în profilul dvs. din PROFIL.

14.1. Scoruri

Când faceți clic pe Scoruri se va deschide o pagină pe care se vor afișa scorurile dvs. din Jocul Belotă-4. Se va afișa cu cine ați jucat la masă, dacă ați căștigat sau pierdut, cu ce scor, punctele căștigate și timpul de joc.
În același mod puteți vedea și scorurile din celelalte jocuri din Joc, selectând denumirea jocului respectiv din Meniul drop-down.

14.2. Plăți

Din Plăți puteți vedea Istoricul încărcărilor dvs. cu timp, în tabel fiind afișate Tipul de plată (SMS, PayPal, Transfer bancar etc.), Descrierea (zile, perioadă, bani virtuali) și Data încărcării.

14.3. Verificare timp

În Verificare timp puteți vizualiza activitatea dvs. din Joc, afisându-se Jocul pe care l-ați jucat, Cât timp ați petrecut în joc și Data la care ați jucat.

14.4. Profil

În Profil se află Informațiile privind numele dvs. de utilizator. De aici puteți adăuga și redacta Numele / Prenumele, Țara dvs. de origine, localitatea, precum și informațiile suplimentare din Profilul dvs. Puteți Adăuga, șterge, modifica și poza dvs. de utilizator, făcând clic pe link-ul Alege poza și în pagina care se va deschide trebuie să alegeți din calculatorul dvs. poza pe care doriți s-o încărcați.
Puteți alege, de asemenea, dacă doriți să primiți E-mailuri de la Echipa noastră. Aici, de asemenea, sunt afișate Data înregistrării, Valabilitatea înregistrării (până la ce data aveți timp de a juca online), Timp rămas (aici se afișează dacă ați încărcat cu ore, și nu cu zile), Ultima intrare online, limba dvs, precum și data dvs. de naștere.
Pentru a păstra Modificările efectuate de dvs. trebuie să faceți clic pe butonul Salvați modificările.
14.4.1 Transfer de timp

În pagina de Profil din legăturile Transferă care se află lângă Timpul dvs. rămas pentru Jocul online, Ore și Bani virtuali, puteți transfera zile, ore sau bani virtuali unui alt utilizator din Joc.
Făcând clic pe legătura Transferă se va deschide o fereastră în care se vor afișa timpul dvs. rămas pentru a juca (în date și zile), ore și bani virtuali. Pentru a transfera, introduceți în câmp cantitatea dorită (număr întreg pozitiv), iar din meniul drop-down alegeți Timpul în zile, ore sau bani virtuali, în următorul câmp introduceți numele Utilizatorului căruia doriți să-i faceți transferul și apăsați pe Butonul Transferă.

14.5. Invită un prieten

De Aici puteți invita prieteni de ai dvs. care nu sunt înregistrați în Joc, ca să începeți să jucați împreună. În cazul în care dvs. și prietenii dvs. v-ați înregistrat cu succes, veți primi timp gratuit pentru Jocul online. Pentru a invita un prieten de-al dvs., trebuie pur și simplu să introduceți e-mail-ul lui în câmpul corespunzător, alegeți limba în care va primi e-mail-ul, și apăsați pe Butonul Trimite.
Invitațiile trebuie făcute conform Condițiilor menționate Aici și din e-mail-ul trimis. Prelucrarea opțiunii Invită un prieten se face Automat, precum și adăugarea sau neadăugarea de timp se face Automat, în conformitate cu regulile menționate mai sus.
În tabelul de mai jos se afișează statusul invitațiilor trimise de dvs.

14.6. Găsește un utilizator

Gasește un utilizator va deschide o pagină în care puteți căuta un anumit utilizator după numele lui de utilizator. Trebuie doar să introduceți Numele de utilizator și să apăsați pe butonul Caută. Dacă utilizatorul respectiv există, se vor afișa datele acestuia (Informații generale privind Profilul lui), cel mai jos aflăndu-se butonul Raportează din care puteți sesiza nereguli privind profilul respectiv. Dacă Utilizatorul nu există se va afișa - Acest nume de utilizator nu a fost găsit.

14.7. Parola uitată

Dacă v-ați uitat parola de acces în Joc și/sau nu puteți accesa Jocul de Aici, vă puteți genera o Parolă nouă cu care să aveți acces în Joc. În acest scop introduceți în pagina corespunzătoare Numele dvs. de utilizator din Joc și e-mail-ul cu care v-ați înregistrat (e-mail-ul trebuie să fie valabil și să aveți acces la acesta), apoi apăsați pe Butonul Generare parola nouă.
Pe e-mail-ul dvs. veți primi Parola nouă și instrucțiunile pentru activarea acesteia. Pentru a activa și folosi parola nouă trebuie să faceți clic pe link-ul de la începutul e-mail-ului. (acest lucru este necesar pentru ca nimeni altcineva să nu poată să vă schimbe parola). Bineînțeles, dipă ce intrați în Joc, în orice moment vă puteți schimba parola din Setările din Joc, din câmpul de Jos dreapta, Modifică parola. (introduceți o dată parola dvs. actuală și de două ori parola nouă pe care v-ați ales-o, apoi faceți clic pe OK).

14.8. Turneu

De Aici puteți vedea rezultatele Turneelor în curs, organizate în cadrul Jocului. Pe primul rând se afișează clasamentul jocului Belotă-4. Dacă doriți să vedeți clasamentul unui alt joc, trebuie doar să alegeți numele jocului respectiv din meniul drop-down.

15. Utilizarea Jocurilor pe dispozitive Smartphone (iPhone, iPad, Android)

Pentru a putea fi folosită versiunea Flash a Jocurilor pe dispozitive Smartphone, trebuie să descărcați browser-ul Puffin Web Browser. În acesta trebuie să deschideți site-ul nostru (www.favorite-games.com). Apoi din meniul, alegeți Joacă, și se va încărca versiunea Flash a Jocului.


Favorite Games LTD Copyright © 2002 - 2022 General Terms